MAPFRE Complex by TSM Asociados

1016456_10152461655356818_4360048241528219770_n 10698653_10152461655311818_4572262247588486760_n 10698650_10152461656581818_8299419541055501182_n 1889009_10152461655061818_5344284917588468561_o 10730879_10152461655466818_7800243616601687331_n 10506704_10152461655071818_5007448023575797276_o 10703718_10152461655246818_622120153191916275_n 1510028_10152461655521818_112105181336422873_n 10648243_10152461655616818_1035923080813129309_o 1782066_10152461655701818_3178439028745104128_n 10659017_10152461655796818_3011085334785453170_o 1385505_10152461656126818_6727021820851419340_n 10457678_10152461655891818_8384431982857240614_o 10641111_10152461655966818_4012116080916555306_n 10430857_10152461656191818_2806402705948929069_n 10714559_10152461656286818_770925474795311096_o 10733387_10152461656356818_1760674909175146301_o 1799930_10152461656406818_3352157194631741469_o 10372770_10152461656506818_4924215782353522062_n 10644752_10152461656646818_3955134240933490538_o

Commercial Complex for MAPFRE, a Spanish transnational insurance company. With a total built up area of 7,872.84 m2, it is composed of a two story Commercial Office and Medical Center, a Chapel, a six stories Columbarium building, a Wake Area and two basements. The main design principle was to arrange all functions around a square inside the property, thus creating an inviting and comfortable environment.The chapel is located to the left side of the entrance and sits 100 people. It was intended as a neutral temple. The cladding, both internal and external, is a peruvian flagstone from Arequipa. The altar has a back of wooden veneer with a top skylight for natural lighting; however, LED strings on the window frames create an effect of permanent daylight at night.

see more from TSM Asociados here

Complexo comercial par a MAPFRE, empresa internacional de seguros espanhola. Com um total de 7,872.84m2, é composto por dois andares de escritórios e de um Centro de medicina, uma capela, um edifício de seis andares para urnas e funerais e duas caves. O princípio deste desenho foi colocar todas as funções em volta de um quadrado dentro da propriedade, creando um ambiente convidativo e confortável. A capela está localizada no lado esquerdo da entrada e tem lugar para 100 pessoas sentadas. Foi concebida como um templo neutro. O revestimento, interior e exterior, é uma laje peruana de Arequipa. O altar tem umas costas em folheado de madeira com uma clarabóia superior para iluminação natural, contudo, tiras de LED na estrutura da janela criam um efeito de luz do dia à noite.

veja mais sobre o estúdio TSM Asociados em

Anúncios